Humanitarna akcija prodaje ručno rađenih unikatnih torbi Udruge Kamensko

Humanitarna akcija prodaje ručno rađenih unikatnih torbi Udruge Kamensko

Humanitarna akcija prodaje ručno rađenih unikatnih torbi Udruge Kamensko

Liberalke Grada Zagreba održale su u prostorijama stranke na Zrinjevcu humanitarnu prodaju ručno rađenih platnenih torbi s originalnim ukrasom koje su izradile radnice Udruge Kamensko. Tom su akcijom Liberalke također potakle i sve prisutne da razmisle o smanjenoj upotrebi plastičnih vrećica te da iste zamijene platnenim.

Predsjednica Liberalki grada Zagreba Ines Rudelić održala je prigodni goovor te zahvalila prisutnim liberalkama i članovima HSLS-a na donacijama. Humanitarnom druženju prisustvovao je i predsjednik GO HSLS-a Grada Zagreba Alen Ostojić te potaknuo Liberalke na još veći angažman posebno u dijelu humanitarnih akcija.

Akciji se odazvalo, uz Liberalke koje su za tu prigodu pripremile domaće kolače, i značajan broj članova HSLS-a koji su također uživali u druženju i kupovinom torbi pripomogli da se akcija uspješno provede. Prikupljena sredstva Udruga Kamensko iskoristiti će za nabavku potrebne opreme, a kako bi u konačnici i povećali proizvodnju traženih artikala.

Druženje je bilo i konstruktivno jer su prisutni članovi raspravljali kako bi se navedena akcija mogla promovirati i provoditi u vijećima gradskih četvrti i mjesnim odborima gdje imamo svoje članove.

Permalink

Pin It on Pinterest

Share This