Zagrebački HSLS nastavio svoju kampanju “FUJ TO”, Za Zagreb bez opušaka!

Zagrebački HSLS nastavio svoju kampanju “FUJ TO”,  Za Zagreb bez opušaka!

Zagrebački HSLS nastavio svoju kampanju “FUJ TO”, Za Zagreb bez opušaka!

Zagrebački HSLS u  gradskim četvrtima Stenjevec, Podsused Vrapče, Črnomerec i Novi Zagreb Zapad  nastavio je svoju kampanju “FUJ TO”,  Za Zagreb bez opušaka!
Liberalke i liberali u neposrednom razgovoru s građanima dijelili su letak “FUJ TO” ali i provodili anketu o stavovima građana naspram pušenja na javnim površinama poput dječjih igrališta, parkova, tramvajskih i autobusnih stajališta. Našim članovima u razgovoru s građanima pridružio se i Alen Ostojić, predsjednik GO HSLS-a Grada Zagreba i gradski zastupnik HSLS-a u Gradskoj skupštini.
– Unatoč lošem vremenu naše liberalke i liberali su bili vrijedni,  Zadovoljan sam s odjekom naše akcije među građanima, imaju negativan stav naspram opušaka ali ističu da je to stvar građanskog odgoja. Samo u ove četri akcije anketirali smo gotovo 1000 sugrađana. Važan nam je njihov stav, a cilj nam je 5.000 anketiranih sugrađana. Kampanju “FUJ TO” provoditi ćemo cijelo ljeto u svim gradskim četvrtima pa i Brezovici i Podsljemenu gdje nemamo ogranke, kazao je Alen Ostojić.
IMG_20150620_101745 IMG_20150620_110557 OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage
Permalink

Pin It on Pinterest

Share This