Danas u predizborno vrijeme kada Grad Zagreb opetovano predstavlja projekt Sljemenske žičare, iako je od završetka iste očigledno udaljen još godinama, Darko Klasić tajnik HSLS-a Grada Zagreba i viječnik GČ Črnomerec podsjetio je na još jedan u nizu, ako ne i financijski najveći projekt Grada Zagreba započet prije deset godina na održanoj tiskovnoj konferenciji 5. travnja.

“Projekt uređenja Velikog potoka i kanalizacijskog kolektora dosada je višekratno eksploatiran u predizborne svrhe gradonačelnika Bandića, a građane Grada Zagreba koštao je preko 100.000.000,00 kuna. Nažalost, završetku istoga ne nazire se kraj!

Projekt Velikog potoka i izgradnja kanalizacijskog kolektora najbolje prikazuje stvarni rad zagrebačke gradske uprave u proteklih deset godina; površnost, nezainteresiranost, nerad, nesposobnost, netransparentnost, pogodovanje i enormno utrošena sredstava koja su bila dostatna za izgradnju Sljemenske žičare.” – istaknuo je Darko Klasić.

U ozračju hiperinflacije novih obećanja i projekata gradonačelnika, podsjećamo da građani Črnomerca nemaju riješene osnovne komunalne priključke te da prioriteti grada trebaju biti prvenstveno završetak komunalne infrastrukture na Črnomercu ali i u ostalim gradskim četvrtima, a onda i realizacija projekta Velikog potoka.

Pozivamo gradonačelnika da u završnim danima njegova mandata završi davno započete i plaćene projekte od primarne važnosti građanima Grada Zagreba , te da ne pokreće projekte u predizborne svrhe a koje nije u mogućnosti u ovome mandatu završiti .

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram