Gradska organizacija HSLS-a Grada Zagreba održala je u petak, 11. veljače 2011. svečanost na kojoj su donesene odluke o konstituiranju 13 stručnih odbora koji će služiti kao stručna podrška Gradskom vijeću HSLS-a Grada Zagreba.

Svečanost je održana u dvorani Bruxelles Europskog doma u Zagrebu, a o zainteresiranosti članova za sudjelovanje najbolje govori činjenica da je prostorija kapaciteta 120 mjesta bila gotovo u potpunosti ispunjena.

Kako je u pozdravnom govoru istaknuo prof. dr. Velimir Srića, predsjednik zagrebačke Gradske organizacije, zadaća Odbora bit će svojim stručnim radom podupirati rad Gradskog vijeća i pomoći mu u donošenju i oblikovanju političkih stavova vezanih uz aktualna dnevno-politička pitanja u Gradu Zagrebu.

Na svečanosti su konstituirani Odbor za gospodarstvo, Odbor za kulturu, Odbor za urbanizam i graditeljstvo, Odbor za prosvjetu, Odbor za znanost, Odbor za tehnološki razvoj, Odbor za međunarodne odnose, Odbor za zdravstvo, Odbor za socijalne poslove, Odbor za šport, Odbor za promet, Odbor za ekologiju te Odbor za branitelje i sigurnost.

Svaki od navedenih odbora održat će svoju konstituirajuću sjednicu tijekom sljedećih tjedana, na kojoj će izabrati predsjednika te utvrditi plan rada za sljedeće razdoblje.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram