Naši

Saborski i gradski zastupnici

Ako želiš napredak društva temeljenog na poduzetništvu, obrazovanju, znanosti, očuvanju okoliša, moralnoj odgovornosti i radu
Ako želiš biti dio političke stranke centra u kojoj je ishodište čovjek pojedinac, učlani se

U vremenu krize liberalne demokracije i raširenog nezadovoljstva građana politikom, možemo vidjeti kako su sve snažnije razne demagoške, populističke i autoritarne političke opcije. Pritom se sve češće koriste raznim dezinformacijama kojima nagrizaju vrijednosti i institucije liberalne demokracije, Europske unije i NATO saveza.

Čvrsto podržavamo slobodnog i odgovornog pojedinca u otvorenom društvu i na slobodnom tržištu, odnosno institucije liberalne demokracije koje su razvijene kroz Europsku uniju i NATO savez. Time se protivimo raznim populistima, demagozima, prodavačima magle, širiteljima dezinformacija i zagovornicima autoritarnih sustava koji su izvan transatlantskog institucionalnog okvira liberalne demokracije.

Ključevi uspjeha našeg Grada

  • Slobodno tržište najbolje je jamstvo prosperiteta svih ljudi.

  • Transparentna liberalno-demokratska država sa snažnom političkom participacijom građana i odgovornim javnim menadžmentom.

  • Manje kvalitetnih ljudi u administraciji odradit će više i mnogo kvalitetnije nego masa birokracije koja tjera produktivne pojedince.

  • Nužan institucionalni okvir za uređeno tržišno gospodarstvo umjesto previše državnih funkcija i prekomjerne birokracije.

     

 

Saborska zastupnika

Predstavnika u Gradskoj skupštini

Gradskih ogranaka

Saborski zastupnici

Predstavnici u gradskoj skupštini

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram