Liberalke Grada Zagreba održale su u prostorijama stranke na Zrinjevcu humanitarnu prodaju ručno rađenih platnenih torbi s originalnim ukrasom koje su izradile radnice Udruge Kamensko. Tom su akcijom Liberalke također potakle i sve prisutne da razmisle o smanjenoj upotrebi plastičnih vrećica te da iste zamijene platnenim.

Predsjednica Liberalki grada Zagreba Ines Rudelić održala je prigodni goovor te zahvalila prisutnim liberalkama i članovima HSLS-a na donacijama. Humanitarnom druženju prisustvovao je i predsjednik GO HSLS-a Grada Zagreba Alen Ostojić te potaknuo Liberalke na još veći angažman posebno u dijelu humanitarnih akcija.

Akciji se odazvalo, uz Liberalke koje su za tu prigodu pripremile domaće kolače, i značajan broj članova HSLS-a koji su također uživali u druženju i kupovinom torbi pripomogli da se akcija uspješno provede. Prikupljena sredstva Udruga Kamensko iskoristiti će za nabavku potrebne opreme, a kako bi u konačnici i povećali proizvodnju traženih artikala.

Druženje je bilo i konstruktivno jer su prisutni članovi raspravljali kako bi se navedena akcija mogla promovirati i provoditi u vijećima gradskih četvrti i mjesnim odborima gdje imamo svoje članove.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram