Sezona ljetnih radova približava se kraju. Napravilo se i puno i malo, ali često ne i ono najpotrebnije. Zagreb je raskopan a na mnogim mjestima radovi su zapeli. I ove godine bili smo svjedoci improvizacije i stihijskog donošenja odluka prioriteta  izvođenja pojedinih  radova, a da su često radovi i projekti izglasanih u  proračunu Grada Zagreba i Gradskih četvrti zanemareni .

Trebamo li se zapitati ?  Zašto se u Zagrebu zbog  potrebe  za samopromocijom i traženjem tkz. lakih rješenja, potisnuti u drugi plan potrebitiji i tehnički zahtjevniji radovi? Zašto se redovito probijaju rokovi završetka radova  i stvaraju dodatni troškovi i zašto je često  kvaliteta  tako isforsiranih radova upitna ?

Raditi se u Zagrebu tijekom ljetnih mjeseci mora ali je i nužno te radove planirati. Ovo nije kazalište i teatar te pozivamo gradonačelnika i gradska upravu da im u preostalom dijelu godine vodilja budu usvojeni i planirani projekti  mjesne samouprave kao i Skupštine Grada Zagreba  pri izvođenju radova.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram