Povodom pada kreditnog rejtinga Mladi hrvatski liberali (mladi HSLS-a) osjećaju potrebu reagirati te ironično poručiti članovima Vlade, predstavnicima Crkve i drugima:

Prestanite se baviti nebitnim temama kao što je kreditni rejting, koji je „smeće“; nezaposlenošću koja je veća od 370.000; padom industrijske proizvodnje…

Bavite se spolnim odgojem i Judith Reisman!

Mladi hrvatski liberali ovime izražavaju čuđenje i razočaranje količinom pozornosti koju su dobile nebitne teme za budućnost ove nacije dok u isto vrijeme Hrvatska postaje 18. država po vjerojatnosti bankrota i dok nam se kreditni rejting i samim time rad ove Vlade proglašava „smećem“.

Mladi žive u bojazni da bi mogli izgubiti svoju budućnost i svoju državu. a ministar Linić depresivno utvrđuje kako je stanje „smeća“ – adekvatna slika Hrvatske.

Mladi Hrvatski liberali na tu sliku ne pristaju!

Molimo cjelokupnu  hrvatsku javnost da postavi jasnije kriterije i prioritete za dobrobit ove države. U državi koja je blizu bankrota, koja nema perspektive za mlade, naslovnica u relevantnim medijima ne može biti pitanje nečijeg predavanja ili kondoma.

Sadimo cvijeće dok nam kuća gori. Dim se već osjeti, samo je pitanje kad će nas progutati jer nemamo hrabrosti zvati vatrogasce ili ga sami ugasiti!

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram