U borbi sa pandemijom svi faktori društva slijede epidemiološke mjere. Cijepljenje protiv virusa covida-19 je naše najjače oružje uz pridržavanje epidemioloških mjera u svim segmentima svakodnevnog života pa i tako koherentnost epidemioloških mjera podrazumijeva i vozni red javnog prijevoza. I dok zapadno europske zemlje unatoč online školovanju svojih učenika u tkz. špicama prometa pojačavaju prometovanje javnog prijevoza za 30 % , Milan Bandić  suprotno preporukama epidemiologa isti smanjuje zbog manjeg broja učenika.

Ponovno imamo situaciju prevelikog broja putnika u javnom prijevozu  za vrijeme tkz. špica , a znamo da je to idealna situacija za moguće širenje virusa.

Svi faktori društva , pogotovo naši građani prate epidemiološke upute. Zato HSLS-a grada Zagreba poziva gradonačelnika Milana Bandića da se uključi u protuepidemijske mjere te da se one ne donose stihijski kao i  da grad Zagreb mjerama  prati Nacionalni stožer Civilne zaštite ako već ne prati europsku regulativu u borbi protiv covida ukoliko želimo što prije da živimo kao  ranije.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram