HSLS Grada Zagreba u subotu, 5. ožujka 2011. godine održao je 12. Skupštinu u kinu „Europa“, na kojem je izabrano novo vodstvo – za predsjednika je potvrđen prof. dr. Velimir Srića, a izabrano je i šestero potpredsjednika: Veljko Đorđević, Mladen Gajski, Josip Müller, Ivana Nikolić, Miroslav Polovanec i Ivica Toljan.

„Današnji izbori odražavaju temelje vrline koje Hrvatska socijalno-liberalna stranka ima danas u Zagrebu. Prije svega, nudimo najsposobnije vodstvo, vrhunske stručnosti i spremnosti na žrtvu i odgovoran rad za dobrobit Zagreba. Također nudimo jasnu i konkretnu viziju budućeg razvoja grada“, kazao je prof. dr. Srića nakon svog imenovanja.

Za predsjednika zagrebačkog HSLS-a Sriću je hrvatska, a osobito zagrebačka politička scena „destruktivna, iscrpljujuća i beznadna“, a na skupu HSLS-ovaca u kinu Europa iznio je svoj okvirni politički program za četiri iduće godine. „Grad i zemlju politika već dugo razvlači na lijevo i desno, vrijeme je da krenemo snažno naprijed“, pozvao je Srića okupljene.

Iskoristio je priliku i da objasni kako je to „razvlačenje“ posljedica sraza ispraznih programa HDZ-a i SDP-a, koji su potrošili sve koncepte i evidentno izgubili vjerodostojnost i povjerenje značajnog djela hrvatskog biračkog tijela. Okupljenim liberalima Srića je ponudio svoje viđenje hrvatske budućnosti,  koju je kao temu obradio u svojoj zadnjoj knjizi  „Hrvatska 2020“.

Za tajnika GO HSLS-a Grada Zagreba izabran je:

– Alen Ostojić

Rizničar:
– Zlatko Stić

Gradski nadzorni odbor:
– Kristian Crnčević
– Gordan Glušac
– Marija Gumhalter
– Nediljko Matić
– Goran Radoš

Gradska statutarna komisija:
– Tihomir Hranjec
– Roberta Hrovatin
– Pero Kovačić
– Bruno Nikolaš
– Mario Oppenheim

Članovi Gradskog vijeća:
– Romano Bolković
– Branko Cindro
– Vatroslav Čerina
– Zdravko Čokić
– Vera Katalinić Janković
– Kristijan Jelić
– Darko Klasić
– Davor Kunst
– Smiljana Leinert Novosel
– Stipan Matoš
– Luka Mjeda
– Enimark Ponjević
– Mario Reić
– Rudolf Rom
– Renata Šeperić Petak
– Boris Uzelac
– Ines Vrban

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram