U organizaciji HSLS-ovih ogranaka Črnomerec, Podsused-Vrapče i Stenjevec HSLS-a Grada Zagreba i ove godine održana je ¨Burza udžbenika¨. U razmjeni, prodaji i nabavi udžbenika na Trgu dr. Franje Tuđmana pridružio nam se veliki broj naših sugrađana te samim time i ove godine omogućio kvalitetno održavanje ¨Burze¨. Većina školaraca je i ove godine uspjela pronaći potrebne udžbenika.
Uspješnost održavanja ¨Burze udžbenika¨ dala je podršku HSLS-u Grada Zagreba u nastojanju da sada pokuša objediniti sve ¨Burze¨ koje su od ove godine pokrenute u različitim  djelovima Grada Zagreba u jedinstvenu ¨Burzu udžbenika¨. Gradski zastupnici HSLS-a  nastojati će ishoditi od Grada Zagreba kao i Zagrebačkog holdinga dodjelu termina za održavanje ¨Burze udžbenika¨ u adekvatnom gradskom prostoru, gdje bi naši sugrađani mogli u kratkom vremenskom roku i što humanijim uvjetima nabaviti za školarce potrebite udžbenike što je i bila sama  ideja vodilja
pokretanja prve ¨Burze udžbenika¨ prošle godine. ¨Burzi udžbenika¨ i ove godine nazoćili su i gradski zastupnici HSLS-a Velimir Srića i Alen Ostojić, koji su i sami roditelji školaraca te su upoznati sa problemima nabave udžbenika.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram