U Centru za kulturu i informacije Maksimir u ponedjeljak 15.12. održana je izborna skupština Ogranka Hsls-a Maksimir. Uz članove HSLS-a Maksimir izbornoj skupštini nazočili su i gosti; predsjednik HSLS-a Grada Zagreba Alen Ostojić, potpredsjednici HSLS-a Grada Zagreba Miroslav Polovanec i Kristijan Jelić, tajnik HSLS-a Grada Zagreba Darko Klasić , predsjednici ogranaka HSLS-a Donja Dubrava -Damir Perica, Pešćenica Žitnjak – Branko Cindro i ogranak Gornja Dubrava – Miljenko Šimpraga. Nazočnim članovima HSLS-a se u ime gostiju obratio se Alen Ostojić koji je istakao dobre rezultate koje HSLS ostvaruje na terenu u gradskoj četvrti Maksimir te je pozvao sve članove na doprinos u rješavanju svakodnevnih komunalnih problema koje gradska četvrt Maksimir i te kako ima te da dopridonesu uspješnijem radu zastupnika HSLS-a u Gradskoj četvrti.
Novi zabrani predsjednik Stipan Matoš u ime novog rukovodstva Ogranka, zahvalio se na povjerenju te je najavio i čitav niz akcija HSLS Maksimir u interesu građana.
Za predsjednika Ogranka izabran je dr.sc. Stipan Matoš, za potpredsjednike su izabrani Tomislav Makić i Zvonko Rutar, za tajnika Petra Markić, a rizničarka je postala Ljiljana Kranjc.

Za članove Izvršnog odbora izabrani su: Kristijan Gudelj, Tomo Kralj, Velimir Kolar i Mladen Nakić. Nadzorni odbor: Darko Pavlin, Željko Rukavec i Margareta Zouhar Zec.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram