Ilički trg, Trg Ladislava Pejačevića te od 1946. godine Britanski trg, sve su to imena za jedan trg. Možemo ustvrditi da izgleda kao proširenje Ilice, a u njega se slijevaju neke od najljepših zagrebačkih ulica kao što su Pantovčak, Zelengaj, Rokov perivoj i Nazorova ulica. Zagrepčani od milja taj trg već godinama zovu Mali plac.

Akcija Britanac je samo jedna u nizu od mnogih prethodnih i nadolazećih, a s kojima želimo kroz afirmativan pristup biti glas i alat građana za poboljšanje življenja.

28. i 29. 05. smo prikupili 278 potpisa koje ćemo predati gospodinu Čoviću i nadati se skorom početku radova. Naime potpisi su se prikupljali u svrhu uređenja površine tržnice koja je stalno u planu, ali nikad realizirana. Stoga se nadamo da će ova akcija potaknuti brži razvoj događaja i biti odličan početak vraćanja starog sjaja Iličkom placu.

HSLS se svojim akcijama želi približiti građanima i postati politika koja služi građanima bez obzira na liste, mandate, izbore i vlastitu korist, jer kako su nam grđani na Britancu rekli “Tako bi to trebalo biti”.

Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram