Zagrebački HSLS u  gradskim četvrtima Stenjevec, Podsused Vrapče, Črnomerec i Novi Zagreb Zapad  nastavio je svoju kampanju “FUJ TO”,  Za Zagreb bez opušaka!
Liberalke i liberali u neposrednom razgovoru s građanima dijelili su letak “FUJ TO” ali i provodili anketu o stavovima građana naspram pušenja na javnim površinama poput dječjih igrališta, parkova, tramvajskih i autobusnih stajališta. Našim članovima u razgovoru s građanima pridružio se i Alen Ostojić, predsjednik GO HSLS-a Grada Zagreba i gradski zastupnik HSLS-a u Gradskoj skupštini.
– Unatoč lošem vremenu naše liberalke i liberali su bili vrijedni,  Zadovoljan sam s odjekom naše akcije među građanima, imaju negativan stav naspram opušaka ali ističu da je to stvar građanskog odgoja. Samo u ove četri akcije anketirali smo gotovo 1000 sugrađana. Važan nam je njihov stav, a cilj nam je 5.000 anketiranih sugrađana. Kampanju “FUJ TO” provoditi ćemo cijelo ljeto u svim gradskim četvrtima pa i Brezovici i Podsljemenu gdje nemamo ogranke, kazao je Alen Ostojić.
IMG_20150620_101745 IMG_20150620_110557 OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage
Please follow and like us:
Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram